Tillbyggnation & Ombyggnation

Omdaning och ombyggnad

Oavsett om det gäller att omforma eller förändra en befintlig byggnad är HFH Bygg välutrustade för uppgiften. När du når ut till oss beaktar vi dina önskemål och krav, och våra kunniga medarbetare arbetar med den erfarenhet som krävs för att säkerställa ett väl fungerande och säkert resultat. Vi hanterar både stora och små projekt inom alla områden av ombyggnation. Det kan vara trapphus som behöver fräschas upp, moderna och snygga kontorslokaler, nytt kök för småbarnsfamiljer eller renovering av nedgångna tillbyggnader.

Säkra ombyggnationer

På HFH Bygg innehar vi alla nödvändiga försäkringar och uppfyller kvalitetskraven för att ge dig, som kund, trygghet. Vi tar oss an ombyggnationer av olika omfattning och sätter största fokus på dina behov. När arbetet är klart kommer ombyggnaden vara både säker och väl anpassad efter dina önskemål och förutsättningar.

Tak över altan som byggs

Tillbyggnation

Vi på HFH Bygg är redo att assistera dig med alla former av tillbyggnader och att förverkliga dina önskemål om en stilfull utökning. Våra tillbyggnader skapar inte bara större och smartare utrymmen, utan vi tar också stor hänsyn till dina specifika önskemål och krav. Målet är att skapa en trygg och funktionell miljö som underlättar vardagen.

Vi hjälper dig!

Våra erfarna medarbetare på HFH Bygg besitter den kompetens och erfarenhet som krävs för att utföra ditt tillbyggnadsprojekt. Oavsett om det handlar om omfattande planlösningar eller tillbyggnad av enskilda rum, kan du lita på att vi levererar professionella resultat. Vi tar vårt uppdrag på största allvar och följer de försäkringskrav och kvalitetsstandarder som behövs för att säkerställa att arbetet utförs på bästa möjliga sätt. Tveka inte att kontakta oss med dina frågor, funderingar eller för en offert som passar just ditt byggprojekt.

Uterum som byggts till en villa

Så här fungerar vår smidiga process

Med vårt kompetenta och samordnade team av hantverkare, målare, elektriker, plattsättare och rörmokare, guider vi er genom hela renoveringen. Det innebär att du som kund kan luta dig tillbaka och överlåta allt till oss.

1

Offertförfrågan

Inled samarbetet genom att skicka in din offertförfrågan och dela dina behov och förväntningar.

2

Personligt möte med projektledare

Träffa vår erfarna projektledare för att diskutera din vision och skapa en skräddarsydd plan för ditt projekt.

3

Detaljerad offert

Vi presenterar en transparent och detaljerad offert som omfattar alla aspekter av ditt projekt, från materialval till kostnader.

4

Godkännande

Efter din granskning och godkännande av offerten går vi vidare till formell godkännande och kontraktsskrivning.

5

Planering

Vårt erfarna team utarbetar en detaljerad plan för genomförandet, med fokus på en effektiv och smidig process.

6

Leverans

Vi säkrar din bekymmersfria start genom att leverera dina varor punktligt inom den överenskomna tidsramen.

7

Byggstart

När allt är klart påbörjar vi själva byggnationsarbetet, med fullt fokus på att uppfylla dina förväntningar.

8

Besiktning

Efter avslutat arbete genomförs en noggrann besiktning för att säkerställa att varje detalj uppfyller våra höga standarder och dina förväntningar.

Unik Renoveringsexpertis

- Därför Ska Du Välja Oss

Från start till mål

Som ensam ansvarig entreprenör leder vi ditt projekt genom varje steg, utan onödiga förseningar från underleverantörer. Vår kompetenta och certifierade personal tar hand om alla faser av din renovering.

Expertis och Erfarenhet

Våra skickliga och certifierade hantverkare inom el, vatten och plattsättning är erfarna och högkvalificerade, vilket garanterar professionalism och precision.

En komplett lösning

Vi erbjuder en komplett lösning från rivning till el, vatten, plattsättning, inredningsmontering, bortforsling och städning. Våra fasta priser återspeglar marknadens högsta kvalitet.

Vår främsta prioritet

Våra kunder är vår främsta prioritet, och vi tar hand om varje projekt med noggrannhet och omsorg. Med alla nödvändiga certifieringar och efterlevnad av branschreglerna, levererar vi högsta kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. Välj oss för att göra din renoveringsvision till verklighet.

Frågor och svar

Hur lång tid tar en ombyggnation eller tillbyggnation?

Tidsramen varierar beroende på projektets omfattning. Mindre projekt kan ta några veckor, medan större ombyggnationer eller tillbyggnationer kan sträcka sig över flera månader.

Vad påverkar kostnaden för en ombyggnation eller tillbyggnation?

Kostnaden påverkas av faktorer som projektets storlek, materialval, arbetskostnader och eventuella specialbehov. En detaljerad offert ger en tydligare bild.

Behöver jag ansöka om bygglov för en tillbyggnad?

Kravet på bygglov varierar beroende på region och projektets omfattning. Mindre tillbyggnader kan vara undantagna från bygglov, medan större projekt kan kräva tillstånd.

Vilka tillstånd och godkännanden behövs för ombyggnation eller tillbyggnation?

Utöver bygglov kan det krävas andra tillstånd och godkännanden, som exempelvis från grannar eller myndigheter. En professionell entreprenör kan hjälpa till att navigera genom dessa krav.

Kan jag bo i mitt hus under ombyggnationen eller tillbyggnaden?

Möjligheten att bo i huset under arbetet beror på projektets art och omfattning. Mindre projekt kan ibland möjliggöra boende, medan större projekt kan kräva tillfällig evakuering.

Vad är skillnaden mellan ombyggnation och tillbyggnation?

Ombyggnation innebär att ändra och förnya befintliga strukturer, medan tillbyggnation innebär att lägga till nya utrymmen eller sektioner till en befintlig byggnad.

Vad händer om det blir några besiktningsanmärkningar?

Vi skapar och genomför en åtgärdsplan för att korrigera eventuella fel. En ny besiktning utförs vid färdigställandet.

Vilken försäkring och garanti har ni?

Vi erbjuder 10 års garanti på tätskiktet och har en försäkring på upp till 10 miljoner kronor.

Hur och när betalar jag för renoveringen?

Vi skapar en betalningsplan där varje betalning genomförs efter avslutningen av varje etapp, baserat på det eller det som vi har kommit överens om genom vår offert eller överenskommelse.

Hur kan jag boka en kostnadsfri besökskonsultation?

Bästa rekommendationen för att säkra en kostnadsfri konsultation är att fylla i vårt formulär. Alternativt kan ni även nå oss genom telefon eller mejl. Vi kommer att återkomma till er för att boka en lämplig tid.

Hur kan jag dra nytta av Rot-avdraget och vilka steg behöver jag följa för att ansöka?

ROT-avdraget möjliggör skatteförmåner för privatpersoner som äger sin bostad och utför kvalificerade arbeten. Varje bostadsägare har möjlighet att dra nytta av upp till 50 000 kronor per år med en skrivbar andel på maximalt 30% av kostnaden.

Vi underlättar processen för ROT-avdrag genom att hantera ansökan åt dig. Kunden behöver inte oroa sig för byråkrati - vi minskar det avdragsgilla beloppet direkt från fakturan. Därefter tar vi hand om att erhålla betalningen från Skatteverket. Vid eventuell avslag blir kunden skyldig att betala det återstående beloppet.

Besök Skatteverkets officiella hemsida för detaljerad information och ansökningsprocess.

Namn

E-post

Telefonnummer

Vad gäller ärendet?

Meddelande

Skapa ditt drömprojekt med oss

Kontakta oss idag för expertis och kvalitet i varje detalj!