Badrumsrenovering

Skapa drömbadrum med trygghet och garanti

På HFH bygg förstår vi att ditt badrum är mer än bara en funktionell plats – det är en reträtt, en plats för avkoppling och personlig stil. Vi är stolta över att vara din partner i att förverkliga dina drömmar om det perfekta badrummet. Vår passion är att skapa inte bara vackra utrymmen utan också erbjuda en sömlös och bekymmersfri upplevelse från början till slut.

Nyrenoverat badrum med gråa väggar

Varför välja oss?

Expertis och Erfarenhet

Med många års erfarenhet och en passion för design och hantverk har vårt team av experter framgångsrikt förvandlat en mängd olika badrum. Vi kombinerar våra kunskaper med din vision för att skapa ett badrum som är både funktionellt och estetiskt tilltalande.

Skräddarsydda Designlösningar

Varje badrum är unikt, och vi tror på att skapa skräddarsydda lösningar för varje kund. Vårt designteam samarbetar med dig för att förstå dina önskemål och skapa en design som matchar din personliga stil och behov.

Högkvalitativa Material och Hantverk

Vi kompromissar aldrig när det gäller kvalitet. Genom att använda endast de bästa materialen och det finaste hantverket strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och skapa ett badrum som inte bara ser fantastiskt ut utan också håller över tid.

Smidig Process Med Garanti

Vi förstår vikten av att känna sig trygg genom hela renoveringsprocessen. Därför erbjuder vi inte bara högkvalitativt arbete utan även en garanti på våra tjänster. Det betyder att du kan luta dig tillbaka och njuta av ditt nya badrum med förtroendet att vi står bakom vårt arbete.

Så här fungerar vår smidiga process

Med vårt kompetenta och samordnade team av hantverkare, målare, elektriker, plattsättare och rörmokare, guider vi er genom hela renoveringen. Det innebär att du som kund kan luta dig tillbaka och överlåta allt till oss.

1

Kostnadsfri Konsultation

Börja med en kostnadsfri konsultation där vi diskuterar dina idéer och krav. Vi tar oss tid att förstå din vision och ge dig expertinsikter.

2

Design och Planering

Tillsammans skapar vi en anpassad design och plan som passar din stil och budget. Vi håller dig informerad genom varje steg av processen.

3

Utförande med Garanti

När planen är klar börjar vi arbetet. Vi genomför renoveringen med precision och noggrannhet. Vår garanti säkerställer att du är trygg med resultatet.

4

Efterservice och Kundnöjdhet

Vi strävar efter din fulla nöjdhet. Efter att renoveringen är klar står vi till ditt förfogande för eventuella frågor och fortsatt support. Välj HFH bygg för din badrumsrenovering, där dina drömmar blir verklighet med trygghet och garanti. Kontakta oss idag för att börja på vägen mot ditt drömbadrum!

Våra tidigare referenser

Frågor och svar

Varför bör jag renovera mitt badrum?

Badrumsrenoveringar kan förbättra funktionalitet, öka fastighetens värde och skapa en mer modern och bekväm miljö.

Vilka tillstånd behövs för badrumsrenovering?

Tillståndskrav varierar beroende på plats och omfattning av renoveringen. Vanligtvis krävs tillstånd för strukturella förändringar och installation av vatten- och avloppssystem.

Hur planerar jag budgeten för badrumsrenovering?

En noggrann bedömning av kostnaderna för material, arbetskraft och eventuella överraskningar bör göras. En buffer för oförutsedda utgifter är också klokt.

Hur lång tid tar en badrumsrenovering?

Tidsramen varierar beroende på renoveringens omfattning och eventuella komplikationer. Mindre renoveringar kan ta några veckor, medan större projekt kan pågå längre.

Vad är fördelarna med att anlita oss för badrumsrenovering?

Genom att välja oss som entreprenör för din badrumsrenovering garanterar vi perfekt utfört arbete med trygghet och kvalitet. Vår professionalism innebär att vi tar hand om varje detalj i processen, från planering och expertis till korrekt installation och effektiv hantering av eventuella utmaningar. Med våra garantier och dedikerade arbete behöver du som kund inte oroa dig över något. Vi tar ansvar för hela processen, sparar din tid och minimerar risken för felaktiga installationer, vilket resulterar i ett färdigt badrum av högsta standard.

Hur kan jag maximera utrymmet i mitt badrum?

Smart förvaring, användning av ljusa färger, och val av platsbesparande armaturer kan alla bidra till att maximera utrymmet i ett badrum.

Vilka energieffektiva alternativ finns för badrumsrenovering?

Energisnåla armaturer, värmegolv och välisolerade fönster kan minska energiförbrukningen och göra badrummet mer miljövänligt.

Vilka garantier erbjuds för arbetet som utförs?

Vi lämnar 10 års garanti på tätskiktet och har försäkring upp till 10 milj kr

Hur kan jag dra nytta av Rot-avdraget och vilka steg behöver jag följa för att ansöka?

ROT-avdraget möjliggör skatteförmåner för privatpersoner som äger sin bostad och utför kvalificerade arbeten. Varje bostadsägare har möjlighet att dra nytta av upp till 50 000 kronor per år med en skrivbar andel på maximalt 30% av kostnaden.

Vi underlättar processen för ROT-avdrag genom att hantera ansökan åt dig. Kunden behöver inte oroa sig för byråkrati - vi minskar det avdragsgilla beloppet direkt från fakturan. Därefter tar vi hand om att erhålla betalningen från Skatteverket. Vid eventuell avslag blir kunden skyldig att betala det återstående beloppet. Besök Skatteverkets officiella hemsida för detaljerad information och ansökningsprocess.

Namn

E-post

Telefonnummer

Vad gäller ärendet?

Meddelande

Skapa ditt drömprojekt med oss

Kontakta oss idag för expertis och kvalitet i varje detalj!