Totalrenovering

Välkommen till HFH BYGG OCH MONTAGE – Din Expert på Totalrenovering

Vi står redo att omvandla din totalrenovering till en positiv och minnesvärd upplevelse. Ta kontakt med HFH BYGG OCH MONTAGE idag för att inleda din resa mot ett förnyat och fantastiskt utrymme.

Vi på HFH bygg och montage är stolta över att vara din pålitliga partner för totalrenoveringar. Med års erfarenhet och en passion för att omvandla visioner till verklighet, erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att göra varje renoveringsprojekt unikt och minnesvärt.

Vardagsrum med öppenspis

Hur börjar vi din totalrenovering?

1

Konsultation och Planering

Vår resa börjar med en personlig konsultation där vi lyssnar på dina idéer, behov och önskemål. Vi skapar en detaljerad plan som är anpassad efter din vision och budget.

2

Design och Konceptualisering

Våra erfarna designers tar fram kreativa koncept som omvandlar dina tankar till visuella möjligheter. Vi strävar efter att skapa estetiska och funktionella utrymmen som passar din livsstil eller företagets behov.

3

Materialval och Budgetering

Vi hjälper dig att välja högkvalitativa material som passar din stil och budget. Genom transparent och noggrann budgetering försäkrar vi oss om att du har kontroll över kostnaderna under hela processen.

4

Bygg och Renovering

Vårt erfarna hantverksteam tar över och förvandlar dina idéer till verklighet. Med fokus på kvalitet och noggrannhet genomför vi varje steg av renoveringen med största omsorg.

5

Slutförande och Leverans

Vi avslutar varje projekt med precision och uppmärksamhet på detaljer. Din totalrenovering är komplett när du är helt nöjd med resultatet.

Unik Renoveringsexpertis

- Därför Ska Du Välja Oss

Från start till mål

Som ensam ansvarig entreprenör leder vi ditt projekt genom varje steg, utan onödiga förseningar från underleverantörer. Vår kompetenta och certifierade personal tar hand om alla faser av din renovering.

Expertis och Erfarenhet

Våra skickliga och certifierade hantverkare inom el, vatten och plattsättning är erfarna och högkvalificerade, vilket garanterar professionalism och precision.

En komplett lösning

Vi erbjuder en komplett lösning från rivning till el, vatten, plattsättning, inredningsmontering, bortforsling och städning. Våra fasta priser återspeglar marknadens högsta kvalitet.

Vår främsta prioritet

Våra kunder är vår främsta prioritet, och vi tar hand om varje projekt med noggrannhet och omsorg. Med alla nödvändiga certifieringar och efterlevnad av branschreglerna, levererar vi högsta kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. Välj oss för att göra din renoveringsvision till verklighet.

Frågor och svar

Hur lång tid tar en totalrenovering?

Tiden varierar beroende på projektets omfattning och komplexitet. Vi strävar alltid efter att hålla oss inom överenskommen tidsram.

Hur påverkar renoveringen min vardag?

Vi försöker minimera störningar genom att planera arbetet noggrant och kommunicera tydligt. Vi är flexibla för att anpassa oss till din tidtabell.

Hur hanterar ni oväntade problem under renoveringen?

Vi är väl förberedda för utmaningar och har erfarna teammedlemmar som är skickliga på att lösa problem på ett effektivt sätt, alltid med ditt bästa i åtanke.

Vad händer om jag vill göra ändringar under processen?

Vi välkomnar ändringar och anpassningar. Vi håller dig informerad om hur det påverkar tidsramar och kostnader, och beslutar tillsammans om bästa lösningen.

Hur kan jag komma igång med en totalrenovering med er?

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation där vi kan diskutera dina idéer och behov. Vi ser fram emot att vara din partner genom hela renoveringsresan!

Hur påverkar en totalrenovering fastighetens värde?

En välgjord totalrenovering kan öka fastighetens värde avsevärt genom att förbättra funktionalitet, energieffektivitet och estetik.

Vilka garantier erbjuds för arbetet som utförs?

Vi lämnar 10 års garanti på tätskiktet och har försäkring upp till 10 milj kr

Hur kan jag dra nytta av Rot-avdraget och vilka steg behöver jag följa för att ansöka?

ROT-avdraget möjliggör skatteförmåner för privatpersoner som äger sin bostad och utför kvalificerade arbeten. Varje bostadsägare har möjlighet att dra nytta av upp till 50 000 kronor per år med en skrivbar andel på maximalt 30% av kostnaden.

Vi underlättar processen för ROT-avdrag genom att hantera ansökan åt dig. Kunden behöver inte oroa sig för byråkrati - vi minskar det avdragsgilla beloppet direkt från fakturan. Därefter tar vi hand om att erhålla betalningen från Skatteverket. Vid eventuell avslag blir kunden skyldig att betala det återstående beloppet.

Besök Skatteverkets officiella hemsida för detaljerad information och ansökningsprocess.

Namn

E-post

Telefonnummer

Vad gäller ärendet?

Meddelande

Skapa ditt drömprojekt med oss

Kontakta oss idag för expertis och kvalitet i varje detalj!