Måleri & tapetsering

Måla

Vi på Hfh Bygg och Montage AB erbjuder professionella målartjänster som förvandlar dina utrymmen till vackra och fräscha miljöer. Vår erfarna och kunniga personal använder sig av högkvalitativa material och moderna tekniker för att leverera resultat av högsta kvalitet.

Oavsett om det handlar om invändig eller utvändig målning, tar vi hand om allt från förberedelse och grundning till applicering av färg och efterbehandling. Vi ser till att varje yta behandlas noggrant och att färgen appliceras jämnt för att ge ett professionellt och hållbart resultat.

Målar en vägg med en roller

Vårt mål är att inte bara få dina väggar och tak att se fantastiska ut, utan också att säkerställa att de håller sig vackra och välskötta över tid. Vi tar hänsyn till dina önskemål när vi väljer färg och finish och vi står alltid till förfogande för att ge råd och vägledning.

Kontakta oss idag för att boka en konsultation eller begära en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förvandla ditt rum till något extraordinärt med våra professionella målartjänster.

En blåmålad vägg

Frågor och svar

Hur förbereder ni ytan innan ni applicerar färgen?

Innan vi börjar måla, förbereder vi ytan genom att rengöra noggrant och ta bort eventuella repor, lösa färgflagor eller ojämnheter. Vi utför också eventuella reparationer som krävs, såsom fyllning av hål eller reparation av sprickor för att säkerställa att varje yta är slät och redo för målning.

Vilken typ av färg använder ni?

Vi använder högkvalitativa färger från välrenommerade tillverkare som ger bästa resultat. Vi kan också skräddarsy färgvalet efter dina önskemål när det gäller färg och finish.

Behöver jag flytta ut under tiden ni målar mina rum?

Det beror på projektets omfattning och tidsramar. I de flesta fall kan vi arbeta i ett rum åt gången för att undvika att störa ditt dagliga liv. Om det handlar om en större renovering, kan det dock vara nödvändigt att flytta ut under en kortare tid. Vi diskuterar gärna genomförbarhet och planen med dig inför projektet.

Hur lång tid tar det att måla en lägenhet?

Tiden det tar att måla en lägenhet varierar beroende på projektets omfattning och storlek. Vi tar alltid hänsyn till dina tidsramar och strävar efter att leverera i tid utan att kompromissa med kvaliteten.

Kan ni hjälpa mig med att välja färger och finish?

Vi kan erbjuda råd och vägledning baserat på din stil och preferenser. Vi kan också visa dig ett antal olika färgprover och hjälpa dig att välja en färg som passar bäst.

Gör ni rent efter er när ni är klara?

Ja, vi lämnar alltid arbetsområdet rent och snyggt efter oss när vi är klara med projektet.

Tapetseringstjänster

Vi erbjuder professionella tapetseringstjänster för att hjälpa dig skapa en vacker inredning i ditt hem eller arbetsutrymme. Vårt team av erfarna hantverkare är specialiserade på att installera olika typer av tapeter med precision och noggrannhet.

blommig tapet vid ett fönster

Våra tjänster inkluderar

1

Förberedelse av väggar

Innan vi påbörjar tapetseringen, förbereder vi väggarna genom att rengöra och jämna till ytan. Vi tar bort eventuella ojämnheter, fyller hål och åtgärdar skador för att säkerställa en jämn och slät yta att arbeta med.

2

Tapetval och rådgivning

Vi erbjuder råd och riktlinjer när det gäller tapetval och design. Vårt team kan hjälpa dig att välja tapeter som passar din stil och inredning. Vi har ett brett utbud av tapeter, inklusive papperstapeter, vinyltapeter och non-woven-tapeter, så att du kan hitta det som passar dig bäst.

3

Tapetinstallation

Våra erfarna hantverkare tar hand om tapetinstallationen med precision och noggrannhet. Vi ser till att tapeterna appliceras jämnt och smidigt, vilket ger en felfri finish för dina väggar.

4

Gammal tapetavlägsnande

Om det behövs kan vi också hjälpa till att ta bort gammal tapet innan vi påbörjar den nya tapetseringen. Vi använder lämplig teknik för att avlägsna tapeten och rengöra väggarna för optimal vidhäftning av den nya tapeten.

5

Städning efter avslutat arbete

Vi ser till att lämna arbetsområdet rent och snyggt efter oss när det tapetseringsprojektet är avslutat. Du behöver inte oroa dig för att hantera städningen själv.

Oavsett om du vill tapetsera en hel vägg eller hela rum, kan du lita på våra tapetseringstjänster för att få ett professionellt resultat. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativt arbete i tid och med hänsyn till dina önskemål och budget.

Kontakta oss idag för att boka en tapetseringstjänst och transformera ditt utrymme med vackra tapeter. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå dina inredningsmål!

Namn

E-post

Telefonnummer

Vad gäller ärendet?

Meddelande

Skapa ditt drömprojekt med oss

Kontakta oss idag för expertis och kvalitet i varje detalj!