Hfh bygg och montage AB

Forma, bygga och förnya

Vårt hantverk, din vision

Från ritning till resultat

När det gäller nybyggnation, intar vi rollen som totalentreprenör och ansvarar för samtliga steg i processen, från koncept och ritning till den slutgiltiga färdigställandet. Vårt välutvecklade nätverk omfattar företag inom samtliga yrkeskategorier för att garantera en sömlös och effektiv genomförande av projektet.

Kvalitet ned till minsta detalj

Ingenting överlåtes åt slumpen. Genom att välja oss som din samarbetspartner kan du vara säker på att varje steg utförs i strikt överensstämmelse med gällande lagar och regler samt skräddarsys efter dina egna unika önskemål och krav.

Nyrenoverat badrum med gråa väggar och golv

Hur Fungerar det?

Boka gratis konsultation

Träffa oss

Projektera

Få offert

Flexibla Tjänster för Privatpersoner och Företag i Göteborg

Våra erfarna byggare, med över 10 års branscherfarenhet, utgör en skicklig arbetsstyrka. Vi har etablerat oss som en pålitlig aktör med en grundläggande vision att erbjuda trygghet och högsta kvalitet i varje projekt

För att möta våra kunders varierande behov, presenterar vi ett omfattande utbud av flexibla byggtjänster. Oavsett projektets omfattning eller karaktär, är vi redo att leverera. Vårt kompetenta team av snickare behärskar byggnation, markarbeten, fasadrenoveringar, samt köks- och badrumsprojekt. Vi samarbetar också uteslutande med företag som innehar rätt certifieringar för att säkerställa kvalitet och överensstämmelse med gällande standarder.

Vi garanterar inte bara högkvalitativa resultat och trygghet i varje jobb vi utför, utan ger även en 10-års garanti och efterlevnadssupport. Vår erfarna personal innehar rätt kompetens och färdigheter för att hantera alla typer av projekt.

Vi strävar efter att vara lyhörda och flexibla, skapar prisvärda och högkvalitativa lösningar som matchar dina specifika behov. Kontakta oss för att påbörja ditt projekt med förtroende och professionalism

Våra tidigare referenser

Namn

E-post

Telefonnummer

Vad gäller ärendet?

Meddelande

Skapa ditt drömprojekt med oss

Kontakta oss idag för expertis och kvalitet i varje detalj!